Gerard-Anita.reismee.nl

De kers op de taart, Tahiti (Papeete) en Moorea

Frans Polynesie, Tahiti en Moorea,

Na een binnenlandse vlucht van Christchurch naar Auckland verlaten we NZ en vliegen we naar Frans Polynesie. Na een vlucht van 5 uur landen we in Papeete, hoofdstad van Tahiti. We landen om 1.00 uur en voelen bij het uitstappen meteen de warmte. Na enig oponthoud bij de douane komen we om 2.30 uur aan bij ons hotel, Manava resort, mooi hotel! Deze dag mogen we dubbel doen, we zijn namelijk de datumgrens gepasseerd, van 11 uur later naar 12 uur vroeger t.o.v. Amsterdam-tijd. Maf he! Hier verblijven we de eerste 2 nachten. De eerste dag gaan we naar de stad met een taxi en bezoeken de lokale markt aldaar. Na een paar uurtjes houden we het voor gezien en nemen de taxi terug naar ons hotel. Even lekker relaxen bij het zwembad direct aan zee gelegen. De volgende ochtend worden we al om 7.50 uur opgehaald en maken we de oversteek naar Moorea met de Catamaran. Onze transfer naar het Moorea Pearl Beach Resort & Spa sluit mooi aan. Hier verblijven we de komende 4 nachten. We checken om 10.00 uur in en kunnen meteen naar onze bungalow, een premium-over-water-bungalow. Om 10.30 uur zitten we op ons eigen terrasje in de zon. De OH en AH momenten volgen elkaar in rap tempo op. Het uitzicht, de zon, het water, de luxe van de bungalow......WAUW!

De eerste 2 dagen hebben we lekker geluierd en gesnorkeld. De derde dag had ik een meet and greet met dolfijnen ( Yeah!). De vierde dag een tocht per jet-ski onder begeleiding van een gids die ons de mooiste plekjes liet zien. En.....en....en... in het water gestaan met de Stingray (pijlstaart-rog) en ze zelfs geaaid. Terwijl ik in het water stond zag ik iets zwemmen dat op een haai leek, dus ik vroeg aan de gids, zijn dat haaien??!!?? Ja, dat zijn haaien, kan geen kwaad hoor

Surprised
was het antwoord. Ahummmm......euh.... oke als jij dat zegt
Cool
. Een supermooie ervaring de roggen die naar je toe komen zwemmen om geaaid te worden en de haaien die er in rondjes omheen zwemmen. Roggen waren er een stuk of 40 en de haaien minimaal 20.....(cool).

De laatste dag mochten we tot 14.00 uur gebruik maken van onze bungalow. Ruim 5 dagen GENOTEN van alles daar.

Helemaal klaar voor de terugreis, Moorea-Papeete ( met de Catamaran) 1 uur, Papeete- Los Angeles, een vlucht van ruim 8 uur, Los Angeles-Londen, een vlucht van ruim 10 uur, Londen-Amsterdam, een vlucht van ong. 1 uur, opgeteld met de wachttijden voor de aansluitingen waren we ong. 40 uur na ons vertrek uit Moorea terug in Nederland (Amsterdam). Daar kregen we nog een leuke verrassing bij aankomst, Bert en Nel, Cees, Lisa en Carlo met een spandoek....Welkom Thuis! Superleuk!

Deze reis was alles en zelfs meer dan we ooit hadden durven dromen:

EEN ONVERGETELIJKE WERELDREIS!

Allemaal bedankt voor jullie leuke reacties XXX

Reacties

Reacties

bert en nel

Na al die verwennerij en lekkernij,
heerlijk thuis en lekker aan de friet.

Dave

Welkom terug!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!